Klesbyttemarked 29. februar

Klesbyttedag

Lørdag 29. februar kl.12-15 arrangeres et klesbyttemarked for både barn og voksne i regi av FAU ved Lusetjern skole.
Sted: Samlingssalen Holmlia skole
Klesbyttekonseptet er enkelt: Finn frem max 10 hele og fine plagg fra bakerst i klesskapet. For hvert plagg du har med deg får du en kupong du bruker til å bytte til deg et nytt plagg som du faktisk har lyst til å bruke.

Du kan bytte dame-, herre – og barneklær, og kom gjerne med klærne dagen i forveien.

Vi tar i mot:
• Sko, belter
• Yttertøy
• Bukser
• Gensere
• Bagger, vesker
• Gardiner, duker, sengetøy

Pass på at klærne dere leverer inn er rene og hele, tenk på at det du gir er det du ville likt å få tilbake selv.
PS: Dersom du har mer enn 10 plagg som du ønsker å levere inn så blir vi veldig takknemlige.

Fredag 28/2: kl 18-20 - innlevering av klær
Lørdag 29/2: kl 10-12 - innlevering av klær, kl 12-15 - byttemarkedet åpner, klær leveres til arrangører

Kafé:
Det vil være mulighet for å kjøpe seg en kaffe og noe hjemmebakst. Inviter venner og familie og gjør et funn til voksne og barn. Takk for at du støtter vårt miljøtiltak!